• English
  • Svenska
  • Mona Tumba Art & Jewelry

    Inspirerad av kärleken, glädjen, livet,

    den svenska skärgården och solen i Florida.

100% heart made

Färg och form är min passion. Färg gör att du känner, det är ett verktyg som bär kraftfulla meddelanden. För mig är form kärnan till skönhet. Det säger något, inte bara om konstverket utan om stämningen och konstnärens tänkesätt. Njut av färg och form som när du provar ett gott vin. Utforska detaljer och låt det konsumera dig. Känna det med hjärtat. Det är där du hittar det verkliga budskapet och skönheten.

Mona Tumba

Välkommen till min hemsida Mona Tumba Art! Många av er känner igen mig som Sven Tumbas fru. Sven var min stora kärlek. Jag är född i Sverige men sedan 34 år bor jag i Florida. Min största inspiration idag är mina 4 barn och 8 barnbarn, alla pojkar.

Min konst och mina smycken

Min passion för konst startade i unga år och jag sökte mig till konstskolan i Stockholm. Långt senare, 1992, hade jag min första utställning på ett Galleri i Delray Beach. De senaste 14 åren har jag målat, skulpterat och gjort smycken.

Målningar

Jag fokuserar på att skapa djup och färg, med motiv som fångar ögat och gör att du känner dig glad.

View my paintings

Smycken

Moderna smycken med halv-ädelstenar, som fångar ögat och förmedlar elegans och personlighet.

View my jewelry

Skulpturer

Inspirerad av naturen skulpterar jag skräddarsydda konstverk, dekorationer som tillför värme och kärlek till ditt hem.

View my sculptures

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen och samla in anonym besöksstatistik. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies.

Jag samtycker.